Korets dirigent


Matilde Mosekjær
(f. 1987) er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med en bachelor i rytmisk og klassisk korledelse og med en kandidat i rytmisk og klassisk sang.

Hendes egen “koriske opdragelse” begyndte, da hun som 13-årig startede i Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor, hvorefter hun fortsatte i Aarhus Pigekor og fandt ud af, at hendes store drøm var selv at blive dirigent endag.

Siden har hun undervist i babysalmesang hos Sankt Markus Kirke, Vor Frue Kirke,   Helligåndskirken i Aarhus og været børnekorleder hos Danske Musikstævner. Udover at være dirigent for Politisirenerne er hun også dirigent for Vokalgruppen Concordia, som hun selv startede i 2013. Derudover er hun sanglærer, sangskriver og arrangør. Hun brænder for kormusik og sang, elsker at kombinere rytmisk og klassisk musik og er selv en aktiv sanger i både klassiske og rytmiske sammenhænge, som bl.a. kirkesanger i Vor Frue Kirke, som sanger på div. professionelle korprojekter og Cd-indspilninger. Hun har desuden været forsanger for partybandet “Livehits” i perioden 2010-2017.